Riksdagens hemsida låg nere

Den som under fredagseftermiddagen försökte gå in på riksdagen.se möttes en period av ett kortfattat meddelande om att webbplatsen hade ”begränsad tillgång”. Störningarna berodde på ett tekniskt arbete och hemsidan fungerar nu som vanligt igen.

ANNONS
|

En period under fredagseftermiddagen var ett felmeddelande allt som fanns tillgängligt på riksdagens hemsida. Under tiden som det tekniska problemen pågick hänvisades de som hade frågor till riksdagsinformations e-post-adress: riksdagsinformation@riksdagen.se.

Riksdagens twitterkonto fungerade under avbrottet som informationskanal. Där informerades det om att störningarna berodde på ett planerat tekniskt arbete och att man arbetade på att lösa problemet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS