I juli föll domen mot den prisade rapparen. I morse släpptes han på fri fot, efter att ha suttit i häktet sedan i januari.
I juli föll domen mot den prisade rapparen. I morse släpptes han på fri fot, efter att ha suttit i häktet sedan i januari. Bild: SVT

Rapparen Yasin släppt på fri fot

I somras blev han dömd till fängelse för förberedelse till människorov. Nu har rapparen Yasin släppts på fri fot, skriver Aftonbladet.

ANNONS
|

Både Kriminalvården och Svea hovrätt bekräftar för tidningen att den prisade artisten släppts från häktet i Sollentuna.

Där har Yasin suttit sedan han häktades i januari, misstänkt för att ha varit inblandad i kidnappningen av en annan känd rappare.

I juli föll domen: fängelse i tio månader. En dom som senare överklagades.

Enligt ett tidigare beslut om strafftidsberäkning skulle Yasin sitta fängslad till den 28 december, som längst, rapporterar Aftonbladet. Så visade det sig också bli, när han under morgonen släpptes fri.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS