Efter drygt tre veckor i rollen som näringsminister har Karl-Petter Thorwaldsson testat positivt för covid-19. Det berättar han själv i ett facebookinlägg.
Efter drygt tre veckor i rollen som näringsminister har Karl-Petter Thorwaldsson testat positivt för covid-19. Det berättar han själv i ett facebookinlägg. Bild: Sören Andersson/TT

Näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson drabbad av covid-19

Näringsministern Karl-Petter Thorwaldsson (S) har testat positivt för covid-19. Det meddelar ministern själv i ett facebookinlägg.
– Efter några dagar med feber och huvudvärk visade testet att jag också fått covid-19, skriver han i inlägget.

ANNONS
|

Thorwaldsson, som suttit på ministerposten i drygt tre veckor, berättar själv att han nu sitter i hemmakarantän och är på bättringsvägen.

I inlägget skriver näringsministern att han är tacksam över att vara dubbelvaccinerad, och att det sannolikt bidragit till att han enbart blivit lindrigt sjuk.

Han avslutar inlägget med en uppmaning till läsarna.

– Så gå och vaccinera er – både en och två och tre gånger. Nu tar vi fortsatt ansvar för oss själva och för varandra, skriver han.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS