Oktober förra året: Polis och kriminaltekniker utanför ett flerfamiljshus i Arlöv där två personer har hittats avlidna i en lägenhet. Arkivbild.
Oktober förra året: Polis och kriminaltekniker utanför ett flerfamiljshus i Arlöv där två personer har hittats avlidna i en lägenhet. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Misstänkt dubbelmördare på fri fot

ANNONS

Den äldre man som misstänkts för dubbelmordet på ett äldre par i Arlöv har släppts ur häktet. Enligt åklagaren finns inte längre sannolika skäl för misstanken, rapporterar Kvällsposten.

76-åringen, som dock fortfarande är misstänkt, var bekant med mannen och kvinnan, som dödades i sitt hem mellan två hemtjänstbesök den 6 oktober förra året. Polisen är förtegen om hur paret dött, men misstänker att en utomstående person kommit till bostaden och mördat dem.

76-åringens försvarsadvokat sade vid den första häktningsförhandlingen att mannen mår mycket dåligt och anser sig vara oskyldigt anklagad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS