En man misshandlades på lördagen i sitt hem i Katrineholm. Arkivbild.
En man misshandlades på lördagen i sitt hem i Katrineholm. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Misshandlad man fick hund bussad på sig

En man blev på lördagskvällen misshandlad i sitt hem i Katrineholm. Två män, som även ska ha bussat en hund på offret, har anhållits misstänkta för grov misshandel, rapporterar Katrineholms-Kuriren.

ANNONS

Det var vid 19-tiden på lördagen som polisen larmades om en misshandel i Katrineholm. I en bostad på adressen påträffades en blodig man i 35-årsåldern.

Två män i 30- respektive 35-årsåldern greps kort därpå av en polispatrull nära platsen.

– Det finns uppgifter om att de både ska ha slagit honom och använt någon typ av tillhygge, och även bussat en hund på honom, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik.

Den drabbade fördes med ambulans till sjukhus där han syddes för skador i ansiktet.

– De misstänkta hade blod på händerna, så de topsades och kläder togs i beslag.

De båda männen anhölls under natten misstänkta för grov misshandel.

ANNONS

Hunden, som enligt polisen var mycket aggressiv, kopplades under insatsen fast vid en stolpe. Den placerades sedan av djurskyddsskäl på ett hundpensionat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS