Märkliga förslaget: Klassa sex som en idrott

Tävla i sex? Det kanske några vill. Men det är inte tillräckligt för att platsa i Riksidrottsförbundet. Den förre strippklubbsägaren Dragan Bratic har i alla fall skickat in en ansökan.

ANNONS

Dragan Bratic har varit en kontroversiell person som har drivit diverse strippklubbar bland annat i Jönköpingstrakten. Nu rapporterar P4 Jönköping att han startat en sexförening som har skickat in en ansökan om att få ingå i Riksidrottsförbundet.

– Vi är registrerade, har organisationsnummer och det är helt okej att man ska träna och tävla i sex, då är det en sport som alla andra, säger Dragan Bratic till P4 Jönköping.

Björn Eriksson, ordförande för Riksidrottsförbundet, är inte road av föreningens ansökan.

– Det är rent effektsökeri. Det kommer inte uppfylla våra krav och jag kan meddela att denna ansökan kommer att avslås. Vi har andra saker att göra, säger han till P4 Jönköping.

ANNONS

LÄS MER:Hon lämnade fabriksjobbet för strippklubben

LÄS MER:Jasmine Kara släpper bok om tiden som strippa

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS