Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

Man misshandlad vid rån i lägenhet

I ett rån eller rånförsök av en lägenhet i Malmö misshandlades en man såpass illa att han fördes till sjukhus. I lägenheten fanns också två barn i 10-års åldern. Kriminaltekniker är på platsen och polisen håller avspärrningar kring området genom natten. Inga är gripna för dådet.

En man har skadats och förts till sjukhus i ambulans efter ett rån eller rånförsök i en lägenhet nära Möllevångstorget i Malmö. Larmet kom till polisen vid 22.33 på onsdagskvällen. 

Två barn i lägenheten

- Det är en vuxen man som har utsatts för misshandelsvåld. Jag vet inte hur svårt skadad han är men jag vet att han var vid medvetande, säger Fredrik Bratt, presstalesperson för polisen i Syd.

I lägenheten fanns ytterligare en kvinna och två barn när okända personer trängde sig in och krävde pengar.

- Vi har rätt mycket patruller på platsen och har spärrat av. Anledningen till att vi tar detta väldigt allvarligt är att det fanns två barn med när detta hände. Jag skulle uppskatta att de är i 10-års åldern, säger Bratt.

Kriminaltekniker på plats

Om de kom över något byte eller inte är fortfarande oklart.

- Kriminaltekniker ä beställd till platsen och vi har knackat dörr och pratat med vittnen och grannar i området, fortsätter Bratt. 

Vad polisen vet ska de okända personerna som misshandlat mannen i lägenheten inte varit beväpnande med något skjutvapen men de har använt någon form av tillhygge. Vid klockan 00.30, natten mot torsdag, var inga gripna för dådet och polisen håller fortsatt avspärrning.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.