Två män ska ha hamnat i bråk på en länsväg 153, nära Fegen i Halland, varpå den ena knivskurit den andre i halsen och sedan lämnat platsen. Arkivbild.
Två män ska ha hamnat i bråk på en länsväg 153, nära Fegen i Halland, varpå den ena knivskurit den andre i halsen och sedan lämnat platsen. Arkivbild. Bild: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT

Man knivskuren i halsen under trafikbråk

En man vårdas för knivskador på Varbergs sjukhus efter att ha attackerats i samband med ett bråk i trafiken under lördagseftermiddagen.
– Vi letar fortfarande efter gärningsmannen, säger Martin Hallberg, vakthavandebefäl i polisregion Väst.

ANNONS

Två män ska efter en omkörning ha hamnat i bråk på länsväg 153 i närheten av Fegen i Halland, varpå den ena enligt polisuppgifter knivskurit den andre i halsen och sedan lämnat platsen.

– Det har varit någon form av meningsskiljaktigheter angående hur man kör bil. De har stoppat, pratat med varandra och så högg den ena mannen den andra med ett vasst föremål i övre delen av kroppen, säger Martin Hallberg, vakthavandebefäl vid polisregion Väst.

Brottet rubriceras som försök till mord och polisen utreder händelsen bland annat genom undersökning av brottsplatsen, förhör och en omfattande sökinsats efter gärningsmannen. Än har ingen gripits för brottet.

ANNONS

Mannen som knivskars är i 20-årsåldern. Region Halland uppger att han vårdas på Varbergs sjukhus, men att knivskadorna är lindriga.

Enligt jourhavande förundersökningsledare Peter Telemo, som talat med Aftonbladet, eftersöker polisen en vit skåpbil.

Hilda Djupenström/TT

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS