En man attackerades av två okända män under måndagskvällen. Arkivbild.
En man attackerades av två okända män under måndagskvällen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man attackerad av okända män

ANNONS

En man i 20-årsåldern anfölls av två okända gärningsmän vid Södra station på Södermalm i Stockholm under måndagskvällen.

Mannen blev sparkad och slagen med någon form av tillhygge och fördes till ambulans med oklara skador.

– Vi fick in larmet vid 22.26 och när vi kom till platsen hade han en tydlig sårskada i huvudet. Han var vaken och talbar men jag vet inte hur pass allvarligt skadad han är, säger Mikael Pettersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen

Polisen jagar nu två mörkklädda gärningsmän i 30-årsåldern.

– Vi har spärrat av platsen i väntan på eventuell teknisk undersökning, sen får vi se om de fastnade på några kameror, säger Mikael Pettersson.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS