En man har anhållits skäligen misstänkt för försök till mord vid tunnelbanestationen Hässelby gård i nordvästra Stockholm. Arkivbild.
En man har anhållits skäligen misstänkt för försök till mord vid tunnelbanestationen Hässelby gård i nordvästra Stockholm. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man anhållen för mordförsök i Hässelby

ANNONS

En man har anhållits skäligen misstänkt för försök till mord efter att en man skadats allvarligt med ett stickvapen i Hässelby, i nordvästra Stockholm.

Det misstänkta mordförsöket inträffade på tunnelbanestationen Hässelby gård strax före klockan halv ett natten till lördag och den misstänkte gärningsmannen greps en bit därifrån.

Brottsoffret fördes till sjukhus med ambulans. Polisen skriver på sin hemsida att det inte finns uppgifter om hur svårt skadad han är.

Polisens utredning fortsätter nu med bland annat fler förhör med den misstänkte och med brottsoffret.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS