Mamman häktad efter att ha misshandlat treåriga dottern

På sociala medier spreds en film som ska ha visat hur kvinnan i 20-årsåldern misshandlade sin treåriga dotter.
Nu har hon häktats.

ANNONS
|

Tidigare i veckan kom flera anmälningar in till polisen mot en mamma. I filmklipp som spridits i sociala medier ska hon ha utsatt sin treåriga dotter för våld.

Kvinnan anhölls och begärdes på torsdagsmorgonen häktad.

Hon misstänks för grov misshandel samt misshandel vid i vart fall 11 tillfällen.

I samtliga fall ska det vara mammans hemadress i södra Sverige som är brottsplatsen. Brotten ska ha begåtts mellan 15 och 19 september i år.

Häktningsförhandlingen hölls under förmiddagen och vid 11.30 meddelade tingsrätten att mamman häktas.

Kvinnans advokat har tidigare meddelat att mamman erkänner misshandel av normalgraden.

”Ingen aning”

När mamman frihetsberövades omhändertogs barnet. Enligt hemkommunen mådde flickan, under omständigheterna, bra.

ANNONS

– Jag förstår om folk är rasande om det som syns på filmerna är sant – men vi runt omkring har inte haft någon aning. Vi har alltid uppfattat den här flickan som glad och mammig, vi har aldrig sett några märken. Hon har verkat mått bra, sa en anhörig till Aftonbladet i samband med att det hela uppdagades.

Kvinnan är sedan tidigare ostraffad, men enligt Aftonbladet har det gjorts flera orosanmälningar efter att dottern föddes.

En släppt – men misstänkt

Ytterligare en kvinna har suttit anhållen i ärendet. Hon är på sannolika skäl misstänkt för ett fall av misshandel. Hon har släppts av åklagaren med motiveringen att hon inte bedöms kunna påverka utredningen på fri fot.

LÄS MER:Kvinna misstänks ha misshandlat sin dotter – videoklipp sprids

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS