En brinnande lastbil har orsakat stora avstängningar på E4 under onsdagen.
En brinnande lastbil har orsakat stora avstängningar på E4 under onsdagen. Bild: Läsarbild

Lastbil i brand på E4 – vägen avstängd

En kraftig brand bröt ut i en lastbil på E4 mellan Huskvarna och Gränna under onsdagseftermiddagen. Nu beräknas vägen vara avstängd fram till morgondagen.

ANNONS
|

Efter att en brand bröt ut i en lastbil under onsdagseftermiddagen läckte 250 liter diesel ut i diket längs E4. Nu är vägen avstängd i norrgående riktning.

– Just nu omleds trafiken vilket orsakar stor trafikpåverkan. Det är saneringsarbete som ska göras och lastbilen ska bärgas, säger Johanna Månsson, larm- och ledningsoperatör hos Räddningstjänsten i Jönköping.

Enligt Trafikverket och räddningstjänsten beräknas vägen öppna tidigast vid 8-tiden i morgon bitti på grund av saneringsarbetet som behöver göras.

Enligt räddningstjänsten ska ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS