Polisen har spärrat av ett område i Norrköping. Arkivbild.
Polisen har spärrat av ett område i Norrköping. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Larm om misstänkt kuvert vid Migrationsverket

ANNONS

Polisen har spärrat av ett område kring Migrationsverkets lokaler i Norrköping, efter att personal fattat misstankar kring ett kuvert som kommit in till myndigheten.

– Personal på Migrationsverket fick till sig ett brev med oklart innehåll. Med tanke på vad som hänt på länsstyrelsen är de och vi extra på tårna när det gäller sådana här ärenden. Vi tar detta på största allvar och räddningstjänsten ska bedöma innehållet, säger Marcus Anefur, presstalesperson vid polisen.

Enligt Norrköpings Tidningar innehöll kuvertet ett vitt pulver. Delar av lokalerna, som utgör myndighetens huvudkontor, har spärrats av.

– Personalen lämnade och förseglade rummet och blev sedan satt i karantän enligt de rutiner vi har, säger Robert Haecks, presskommunikatör vid Migrationsverket.

ANNONS

Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Enligt polisen har ingen person skadats i samband med händelsen.

Kuvertet upptäcktes på fredagsmorgonen och polisen larmades vid 10.30.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS