Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Lamotte: "Jag kommer tvinga er att äta hundbajs"

Nu reagerar Joakim Lamotte på de obehagliga clownerna. I en indignerad video på sin Facebooksida, rasar han mot den senaste tidens clownattacker.De som följer Joakim Lamotte på Facebook är vana vid att se honom uttrycka sin åsikter från förarsätet i sin bil. Så även den här gången. Lamotte är märkbart upprörd i videon, som han efter uppmaningar från tittare har spelat in.

– Nu är det många som hör av sig till mig och skriver att jag måste göra en video om clowner, säger Joakim Lamotte i videon.

Han fortsätter:

– Till de clownerna har jag bara en sak att säga. Kommer ni till mitt område och skrämmer mina barn, då kommer ni att få ångra det för resten av era liv. Om ni tycker ni är skrämmande har ni aldrig sett mig förbannad. Jag kommer jaga er så långt bort så ni fattar inte, Jag kommer tvinga er att äta hundbajs så ni gråter och ropar på mamma. 

"Borde letas upp och spärras in"

I videon säger Lamotte att han tycker att det finns nog med clowner i Sverige. Han syftar då på politiker och andra makthavare som kritiseras i hans videoinlägg. När GP når Joakim Lamotte tycker han att klippet till stor del får tala för sig självt.

– Det finns inte så mycket mer att säga om det klippet. Förutom att de där jäkla clownerna borde letas upp och spärras in.    

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.