Flera elever uppfattade det som att en lärare onanerade under en digital lektion. Arkivbild.
Flera elever uppfattade det som att en lärare onanerade under en digital lektion. Arkivbild. Bild: Carl-Olof Zimmerman/TT

Lärare misstänks ha onanerat under lektion

ANNONS

En högstadielärare i Kristianstad har stängts av och utreds då flera elever anmält att de uppfattat att han onanerade under en digital lektion, skriver Kristianstadsbladet.

– Jag tog för givet att filmen visades i helskärmsläge för eleverna. Medan filmen rullade kliade jag mig innanför byxorna i ljumsken, där jag har hudsvamp. Jag hade ingen aning om att jag då var synlig i halvskärmsläge. En av eleverna uppmärksammade mig på det efter ett tag, säger läraren till tidningen.

Det var under en lektion med en sjundeklass under torsdagen som det hela inträffade. Elever ska även ha filmat händelsen och spridit filmerna på sociala medier.

ANNONS

– Jag håller nu tillsammans med skolledningen på att samla in alla fakta, så att vi beslutar hur vi ska gå vidare, men vi kommer att gå ut med information till föräldrarna i den aktuella skolan, säger barn- och utbildningschefen Kenth Olsson på torsdagseftermiddagen.

– Det var himla klantigt gjort av mig. Jag har förståelse för att det görs en utredning, säger läraren.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS