En man har gripits misstänkt för mordförsök på en kvinna i Malmö. Arkivbild.
En man har gripits misstänkt för mordförsök på en kvinna i Malmö. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Kvinna till sjukhus efter mordförsök i Malmö

ANNONS

En man i 30-årsåldern har gripits i en lägenhet i Malmö misstänkt för mordförsök på en kvinna i 40-årsåldern. Kvinnan har förts till sjukhus men ska inte ha fått några allvarliga skador. Polisen larmades till platsen strax efter 18 på lördagen efter rapporter om ett bråk.

– När vi kommer till platsen får vi kontakt med kvinnan och kan konstatera att mannen som misstänks ha skadat henne är kvar i lägenheten. Där är han utåtagerande och visar självskadebeteende men efter ett tag kan vi gripa honom, säger polisens presstalesperson Jimmy Modin.

Enligt polisen har mannen och kvinnan någon form av relation till varandra sedan tidigare, men hur den ser ut vill man inte gå in på i nuläget. Brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS