Kvinna slogs medvetslös och våldtogs

ANNONS
|

Polisen fick kännedom om den misstänkta våldtäktenvid 07.15 på söndagsmorgonen. Våldtäkten ska ha skett utomhus vid ett vattentorn i Osby kommun i Skåne under natten mellan lördagen och söndagen när kvinnan var på väg hem.

Slogs medvetslös

Polisen uppger att kvinnan först slogs medvetslös och sedan våldtogs när hon var avsvimmad.

I förhör har kvinnan uppges att hon mötte en man när hon kom gåendes i närheten av vattentornet. Enligt polisen är övriga omständigheter i nuläget oklara.

Under söndagen har kvinnan, som är i vuxen ålder, vårdats på sjukhus.

Hennes skadeläget är för polisen i nuläget oklart. Under har söndagen har polisen arbetat för attsäkra spår vid platsen där brottet inträffade.

ANNONS

–Det är rätt mycket utredningsåtgärder nu, vi har spärrat av platsen för en teknisk undersökning och vi har ingen gripen för det här, berättadeKim Hild, presstalesperson vid polisen i region Syd under söndagseftermiddagen.

Vädjar till allmänheten

Åsa Emanuelsson, presstalesperson vid polisen i region Syd.Vid 16.30 på söndagen uppgav honatt avspärrningarna hade tagits bort vid platsen efter att dentekniska brottsplatsundersökningen slutförts.

Polisen vädjar nutill allmänheten om information som kan leda utredningen vidare och för att kunna få fram ett signalement på gärningsmannen. Polisen utesluter inte heller att det kan handla om flera personer som utsatt kvinnan för brottet.

– Det här rör sig om en misstänkt våldtäkt och från polisens sida är vi intresserade av tips om iakttagelser mellan 01.30 till 04-tiden i natt i centrala Osby i området kring vattentornet, säger Åsa Emanuelsson.

ANNONS