Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kvinna försvunnen sedan i torsdags

Polisen söker efter en 20-årig kvinna som försvann från bostaden i Alingsås på torsdagen. Kvinnan lämnade hemmet utan plånbok, mobil och nycklar.
- Ju fler personer vi pratat med, desto oroligare har vi blivit. Det finns inte ett spår efter henne, säger Morten Gunneng, inre befäl på polisen i Alingsås.
Den 20-åriga kvinnan beskrivs som ordningsam och ordentlig. I torsdags kväll lämnade hon bostaden i centrala Alingsås mellan klockan 19 och 20, utan att förklara för sin sambo vart hon skulle. Sambon hade sett hur kvinnan plockat på sig några sedlar. Sedan hade hon gått ut genom dörren utan vare sig mobiltelefon, nycklar eller plånbok.
- Hon skulle ha jobbat både i dag och i går, men har inte kommit till arbetsplatsen. Hon har inte sjukanmält sig och inte heller varit i kontakt med sina anhöriga och bekanta, vilket är en omständighet som är mycket avvikande från hennes normala beteendemönster, säger Morten Gunneng.
Polisen startade under lördagen en dörrknackning i grannskapet och har nu hört flera personer.
Kvinnan är 165 centimeter lång, väger mellan 60 och 65 kilo, har mörkblont hår ner till midjan. Hon var i torsdags kväll klädd i jeans och en brun eller svart kofta.
Polisen i Alingsås uppmanar alla som vet något om kvinnans försvinnande att söka inre polisbefäl i Alingsås på telefonnummer 11414.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.