Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/18

Kungahusets hösthälsning - ser du likheterna?

Här är Kungahusets hösthälsning - en nytagen bild på lillprinsen Oscar som tagit plats i höstlöven utanför Haga slott. Ser du vem han är lik?

Nu har Kungahuset skickat en hösthälsning från Haga. Bland hundratals gula höstlöv har man placerat Daniel och Victorias lillprins Oscar som nu har hunnit bli åtta månader gammal.

På bilden ser man tydligt likheterna med storasystern, charmtrollet, Estelle. För några år sedan var det hon som satt där bland de gula löven och log mot kameran. Nu har Estelle hunnit bli fyra år men någon höstbild på henne har vi inte fått ta del av, än.

Victorias instagrambild

För drygt en månad sedan publicerades en annan bild på prins Oscar. Då satt han på en fårfäll bland höbalar och roade sig med en pumpa.

Den gången var det kronprinsessan Victoria själv som tagit plats bakom kameran och knäppt av bilden som hon sedan delade med sig av på Instagram. "Hälsningar från Solliden och Ölands skördefest", skrev kronprinsessan under sin bild.

Just den bilden togs när kronprinsessan var på Öland för att inviga 20-årsjubileet av Ölands skördefestival.

Leonores höstbild

Även prinsessan Madeleine har skickat hösthälsningar men bilder på sina barn genom åren. I oktober 2014 publicerade hon en bild på sin Facebooksida med texten: "Sweet Pumpkins!" och dottern prinsessan Leonore som satt bland höet och pumporna.

Och för en månad sedan skrev prinsessan Madeleine "The fall is here!" på Facebook - en post hon bildsatte med en bild på hur Leonorde, som fyller tre år i februari,  kastade höstlöven upp i luften.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.