En bil med två kvinnor i 20-årsåldern voltade i en rondell i Borås under natten, i samband med en biljakt. Arkivbild.
En bil med två kvinnor i 20-årsåldern voltade i en rondell i Borås under natten, i samband med en biljakt. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Jagades av polisen – voltade genom rondell

ANNONS

En ung kvinnlig förare vägrade stanna för polisen vid en kontroll i Borås under natten mot tisdag. En kort biljakt inleddes, som slutade med att den jagade bilen voltade i en rondell och landade på taket.

– Bilen kör in i rondellen med alldeles för hög hastighet, säger polisens vakthavande befäl Morten Gunneng.

Olyckan skedde vid halv tre-tiden. I bilen satt två kvinnor i 20-årsåldern, som bedömdes vara alkohol- och narkotikapåverkade. Förutom rattfylleri misstänks föraren även för grov olovlig körning, eftersom hennes körkort är återkallat på grund av tidigare trafiknykterhetsbrott.

Kvinnorna verkar enligt polisen ha klarat sig undan fysiska skador, men de fördes till sjukhus för kontroll och provtagning.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS