Polis vid avspärrning i området där en man hittades skottskadad i stadsdelen Rosengård på lördagskvällen.
Polis vid avspärrning i området där en man hittades skottskadad i stadsdelen Rosengård på lördagskvällen. Bild: Andreas Hillergren/TT

Ingen gripen efter skottlossning i Malmö

ANNONS

Polisen söker fortfarande efter den person som sköt en man i Malmöstadsdelen Rosengård på lördagskvällen. Personen misstänks för försök till mord.

Larmet om misstänkt skottlossning kom strax före klockan 23. När polisen anlände till platsen anträffades en man skadad i benet inne i en lokal. Han fördes till sjukhus och var då vaken och talbar.

– Vi har pratat med honom vid ett par tillfällen under natten, säger Patric Fors, presstalesperson polisregion Syd.

Polisen har genomfört en kriminalteknisk undersökning både i och utanför lokalen under natten, den är nu klar och avspärrningar är hävda. Man har även förhört ett flertal vittnen.

ANNONS

– Vad det har gett kan jag inte gå in på, säger Patric Fors.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS