Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

GP utökar nu utbudet av nyhetsbrev så att du som läsare ska kunna hålla dig uppdaterad inom just ditt intresseområde.  Bild: Meli Petersson Ellafi
GP utökar nu utbudet av nyhetsbrev så att du som läsare ska kunna hålla dig uppdaterad inom just ditt intresseområde. Bild: Meli Petersson Ellafi

Håll dig uppdaterad med Göteborgs-Postens nyhetsbrev

GP utökar nu utbudet av nyhetsbrev så att du som läsare ska kunna hålla dig uppdaterad inom just ditt intresseområde. Så här gör du för att prenumerera på nyhetsbreven.

Nu kan du som läsare ta del av ännu mer ekonomi, sport och opinionsjournalistik – smidigt paketerat i form av ett nyhetsbrev.

Varje vecka kommer våra journalister vägleda och tipsa kring de senaste nyheterna och händelserna inom respektive område. Välj de nyhetsbrev som passar dig bäst och få dem direkt i din mejlinkorg varje vecka.

– Vi har över 30 000 läsare av vårt dagliga nyhetsbrev med morgonens viktigaste rubriker och varje helg öppnar runt 40 000 läsare GP:s chefredaktörs veckobrev. De nya breven är mindre präglade av nyhetsflödet och mer inriktade på de stunder då man som läsare har tid att förkovra sig inom ett ämne som man har ett stort intresse för, säger Sebastian Nordén, tf redaktionell utvecklingschef på Göteborgs-Posten.

Här anmäler du dig till de olika nyhetsbreven. Längst ner i denna artikel finns även en instruktion för hur du går till väga.

Välj de nyhetsbrev som passar dig bäst

• 031 Sport med Alexander Olausson

Alexander Olausson är redaktör på Göteborgs-Postens sportredaktion och kommer varje vecka guida till de bästa reportagen och nyheterna vid sidan av eliten – oavsett säsong.

"I mitt nyhetsbrev får du de senaste uppdateringarna från ditt idrotts-Göteborg, med reportage och nyheter från utanför de största arenorna. Du kan förvänta dig historier som berör och kommer dig nära. Och såklart de vassaste direktsända matcherna från gp.se”.

Alexander Olausson är redaktör på Göteborgs-Postens sportredaktion. Bild: Paul Wennerholm
Alexander Olausson är redaktör på Göteborgs-Postens sportredaktion. Bild: Paul Wennerholm

• GP Ekonomi med Alexander Piauger

Varje vecka kommer Alexander Piauger, redaktör på Göteborgs-Postens ekonomiredaktion, blicka ut i den finansiella världen och komma med aktuella spaningar och lästips kring ekonomi och näringsliv.

"Varje tisdag uppdaterar jag dig om det senaste från pengarnas värld och tipsar dig om den bästa läsningen kring ekonomi och näringsliv. Det kan vara en bok eller en podd – men framför allt vill jag ge dig guldkornen från GP:s ekonomiredaktion. Du ska få det allra viktigaste serverat i brevet, men jag hoppas också att du ibland vill svara mig! Vad vill du läsa om nästa vecka?”

Alexander Piauger är redaktör på Göteborgs-Postens ekonomiredaktion. Bild: Robin Aron
Alexander Piauger är redaktör på Göteborgs-Postens ekonomiredaktion. Bild: Robin Aron

• GP Ledare med Adam Cwejman

Varför pratar vi om det vi pratar om? Göteborgs-Postens politiska redaktör Adam Cwejman omvärldsbevakar och delar det som fått honom att tänka till.

”Många kloka tankar går förlorade i det snabba flödet som är vår offentliga debatt. En gång i veckan samlar jag därför i mitt nyhetsbrev ett urval av lästips som hjälper dig att bättre förstå vår samtid”.

Adam Cwejman är politisk redaktör på Göteborgs-Posten. Bild: Robin Aron
Adam Cwejman är politisk redaktör på Göteborgs-Posten. Bild: Robin Aron

• GP:s kulturmejl med Victoria Greve och Sanna Samuelsson

Victoria Greve och Sanna Samuelsson på GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

”Varje onsdag guidar vi till böckerna, konsten och kulturen du vill ha koll på. Här får du texterna som gjort oss smartare, både på kultursidan och hos andra. Vi tipsar också om det mest intressanta som händer i Göteborg under veckan.”

Så gör du för att prenumerera på nyhetsbreven

Klicka här för att välja vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Är du redan prenumerant eller har du redan ett konto på gp.se? Då anmäler du dig enkelt på gp.se/nyhetsbrev.

Saknar du ett digitalt konto kan du klicka på länken ovan alternativt gå till gp.se/nyhetsbrev och följa instruktionerna för att skapa ett konto, helt utan kostnad.

Registrera dig med din mejladress och sedan kan du anmäla dig till de nyhetsbrev du är intresserad av. Du behöver ingen aktiv prenumeration för att anmäla dig.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.