Fyra anhållna efter knivbråk

ANNONS
|

Det började med att ett gäng ungdomar överfallit en ensam man. Han hade dock kniv och därefter utbröt tumult på gården. Polis kallades till platsen och ett tag var även patruller från Göteborg på väg, men kunde vända när det lugnade ner sig.

- Det var mycket folk på platsen och stämningen var ganska olustig, berättar Christer Olsson, inre befäl hos polisen i Trollhättan.

Flera personer skadades, men två så allvarligt att de fick föras till sjukhus. Det var dels en av ungdomarna ur gänget och dels mannen som blev överfallen. Han kunde ta sig in i sin lägenhet.

ANNONS

De två som slagits med kniv hade skador i mage och lår. Den ena mannen fördes till Norra Älvsborgs sjukhus, men kunde lämna sjukhuset och sitter nu gripen hos polisen i Trollhättan. Den andre mannen fördes till Uddevalla sjukhus och togs även han in till polisen under kvällen. Ytterligare en av kombatanterna är gripen. Brottsrubriceringen är grov misshandel.

Åklagaren kopplades in under kvällen och polisen i Trollhättan förhörde fler inblandade.

De två män som förts till sjukhus anhölls under natten liksom ytterligare två män som var inblandade i bråket.

- Alla inblandade säger sig vara oskyldiga och skyller på varandra, säger Stefan Johannesson, inre befäl vid polisen i Trollhättan.

Någon orsak till knivbråket har inte gått att få fram. Fortsatta förhör med de anhållna männen kommer att hållas under torsdagen.

ANNONS