Kvinnans förklaring till amfetaminet i hennes kropp anses inte vara motbevisad enligt Falu tingsrätt. Arkivbild.
Kvinnans förklaring till amfetaminet i hennes kropp anses inte vara motbevisad enligt Falu tingsrätt. Arkivbild. Bild: Henrik Montgomery/TT

Frias från rattfylleri – drack urin vid sex

ANNONS

En kvinna i Dalarna som åtalats för drograttfylleri har friats. Anledningen är att hon drack urin med narkotika i under okonventionellt sex, rapporterar SVT Nyheterna Dalarna.

Kvinnan åtalades för två fall av ringa narkotikabrott och drograttfylleri då hon hade amfetamin i kroppen. Hon medger att hon körde bil, men förnekar brott.

I stället är förklaringen att hennes partner missbrukar amfetamin och att hon flera gånger druckit av partnerns urin under sex. Bland annat kvällen innan hon stoppades av polis ska kvinnan ha druckit av partnerns urin, och detta ska förklara amfetaminet i hennes kropp.

Falu tingsrätt finner inte förklaringen helt övertygande, men inte heller helt osannolik. Därför frias kvinnan från åtalspunkterna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS