Sedan i mars har Folkhälsomyndigheten hållit i dagliga presskonferenser med anledning av covid-19.
Sedan i mars har Folkhälsomyndigheten hållit i dagliga presskonferenser med anledning av covid-19. Bild: Fredrik Sandberg/TT

Folkhälsomyndigheten slutar med dagliga presskonferenser

Från och med idag slutar Folkhälsomyndigheten med de dagliga presskonferenserna med anledning av covid-19. Istället kommer de endast hållas på tisdagar och torsdagar.

ANNONS
|

Sedan början av mars har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Socialstyrelsen och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hållit pressträffar varje helgfri vardag, med anledning av coronapandemin.

Men under sommaren kommer alltså Folkhälsomyndighetens representanter bara synas på tisdagar och torsdagar, skriver myndigheten i ett pressmeddelande.

Starttiden kommer alltjämt att vara klockan 14.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS