Den 4 juli larmades ambulans till ett flerfamiljshus i Gävle där en flicka fallit från hög höjd. Hon fångades dock av två kvinnor på marken. Arkivbild.
Den 4 juli larmades ambulans till ett flerfamiljshus i Gävle där en flicka fallit från hög höjd. Hon fångades dock av två kvinnor på marken. Arkivbild. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Flicka föll från balkong – fångades av två kvinnor

En treårig flicka som föll tre våningar från en balkong i Gävle för ett par veckor sedan klarade sig relativt väl – tack vare att hon fångades av två unga kvinnor på marken, vilket rapporteras i Arbetarbladet och Gefle Dagblad.

ANNONS
|

Flickan hade tagit sig genom något slags ventilationsfönster på söndagskvällen den 4 juli och föll omkring åtta meter. De två unga kvinnorna stod och grillade på gården nedanför när de såg vad som höll på att hända.

– De hann springa fram och lindra fallet. Så flickan fick ett lindrigare fall och landade på fötterna när hon kom till marken, säger polisen Mikael Hedström i tidningarnas artikel.

Han uppger att treåringen mår "riktigt bra" och endast fick en mindre mjukdelsskada.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS