Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Försvann i torsdags kväll

Nathalie försvann från sin bostad i torsdags kväll. Det enda den unga kvinnan tog med sig var 1 500 kronor, som hon fick i födelsedagspresent ett par dagar tidigare, och sina nycklar.
Mobiltelefon, ytterjacka och plånbok lämnades hemma.
Hon var i ett upprört tillstånd.
Den senaste som pratade med Nathalie Johansen var henne pojkvän.
Huruvida det nyblivna samboparet hade bråkat med varandra, det är en uppgift som polisen behåller för sig själv:
- Vi vill inte kommentera det i detta läget, säger Claes Johansson, inre befäl på stationen i Alingsås.

Kom inte till jobbet
Nathalie har alltså inte hört av sig på fyra dygn. Hon dök inte upp på sina arbetsplats, ett äldreboende, varken i lördags eller söndags. Det är, enligt närstående, mycket olikt henne.
- Ju fler personer vi pratat med, desto oroligare har vi blivit. Det finns inte ett spår efter henne. Hon har inte varit i kontakt med sina anhöriga och bekanta, vilket är en omständighet som definitivt är avvikande från kvinnans normala beteendemönster, konstaterar Morten Gunneng, inre befäl på polisen i Alingsås.
Nathalie Johansen beskrivs som mycket ordningsam och ordentlig.

Länskriminalen inkopplad
Polisen har knackat dörr i grannskapet och hört flera personer. Då ingen klarhet kunnat bringas, beslutades att vända sig till länskriminalen. Fallet handläggs närmast av kommissarie Göran Arwidsson i Borås.
De närmaste sökningarna äger rum i vissa områden i Alingsås, där Nathalie brukat vistas. Hundpatruller kommer att användas.
Nathalie Johansen är 165 centimeter lång, väger mellan 60 och 65 kilo, har mörkblont hår ner till midjan. Hon var vid försvinnandet kväll klädd i jeans och en brun eller svart kofta.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.