Försökte stoppa misshandel – blev själv nedslagen

När en man försökte stoppa ett bråk utanför en pub i Skövde blev han själv nedslagen och sparkad i huvudet. Han fick föras till sjukhus med ambulans med svullnader och smärtor i buken.

ANNONS
|

Under tisdagskvällen uppstod ett bråk utanför en pub i centrala Skövde. En man i 40-årsåldern försökte stoppa bråket men då blev han själv misshandlad.

Han ska, enligt polisen ha blivit nedslagen och sparkad i huvudet när han låg ner på marken. Flera personer kan ha varit inblandade i misshandeln.

– Fortsatta utredning får fastställa hur många som utövade själva våldet. Men om man springer i samförstånd så kan man tänka sig att någon eller några haft del i detta, säger Hans-Jörgen Ostler, polisens presstalesperson.

Efter misshandeln har fem personer sett springande från platsen. Den misshandlade mannen fick föras till sjukhus med ambulans. Enligt polisen är ingen gripen misstänkt för misshandeln i nuläget.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS