Ettåring till sjukhus efter seriekrock

Fem personer, varav en ett ettårigt barn, fördes till sjukhus efter en seriekrock söder om Kristinehamn på söndagen. Olyckan orsakade totalstopp på riksväg 26 under flera timmar. Vid 18-tiden meddelade polis att trafiken flöt på igen.

ANNONS
|

Det är en lastbil och två personbilarsom har krockat söder omKristinehamn under söndagseftermiddagen påriksväg 26.Fem personer har fått föras till sjukhus, varav ett barn, uppger polisen.

Polisen larmades till olycksplatsen klockan 14.23 där seriekrocken hade ägt rum. I nuläget är det delvis okänt exakt hur olyckan ska ha gått till.

– Vi tror att det är en av bilarna som skulle göra en vänstersväng varpå den då blir påkörd bakifrån. Sedan var det två bilar till som var inblandade och en hade en husvagn påkopplad. Men detaljer är än så länge oklart, säger Stefan Sundberg, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

ANNONS

Skadeläget ska vara oklart.

– De hade okända skador, men det ska ej vara livshotande, säger Sundberg.

Totalstopp i trafiken

– Det är totalstopp på vägen. Polisen är på platsen och omdirigerar trafiken. Den beräknas vara avstängd åtminstone i tre till fyra timmar, saSundberg tidigare på söndagen.

Vid 18-tiden ska trafiken kunnat släppas på igen.

ANNONS