Över två års fängelse blev domen för mannen som körde på en promenerande kvinna i Flen. Arkivbild.
Över två års fängelse blev domen för mannen som körde på en promenerande kvinna i Flen. Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Dömd till fängelse – körde på kvinna med flit

ANNONS

En man i 50-årsåldern döms till fängelse i två och ett halvt år för att avsiktligt ha kört på en kvinna i Flen. Mannen fälls också för att med bilen ha försökt köra på en man i kvinnans sällskap, rapporterar lokala medier.

Både kvinnan och mannen kom undan med lindriga skador vid händelsen, som inträffade i mars i år. Domen gäller grov misshandel i fallet med kvinnan och försök till misshandel i fallet med mannen i hennes sällskap.

Den dömde, som enligt polisen haft en relation med kvinnan, förnekar brott och säger att han tappat koncentrationen under körningen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS