Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Död man hittad vid Hells Angels lokaler

En stor polisinsats pågår i Karlstad under onsdagsmorgonen. Det är vid Hells Angels lokaler som insatsen pågår och man utreder ett mord på platsen.

Polisen genomför under onsdagsmorgonen en större insats på Sjöstad i Karlstad. Det är vid Hells Angels lokaler som insatsen görs.

Enligt Aftonbladet ska en död man har hittats i närheten av lokalerna och tidningen skriver att polisen utreder ett misstänkt mord. De skriver också att mannen ska ha blivit slagen med en kofot och att ett par ska ha blivit vittne till mordet.

Polisen utreder mord

Polisen är förtegen om insatsen och vill inte gå in på några närmare detaljer om utredningen men bekräftar att det rör sig om ett mord:

– En förundersökning gällande mord är inledd, säger polisens presstalesperson Stefan Wickberg till TT.

Det var på tisdagskvällen som larmet inkom. På platsen hittades en livlös man med hjälp av en spårhund. Mannens liv gick inte att rädda trots upplivningsförsök.

Vädjar om tips

Polisen vädjar nu till allmänheten om tips som kan föra utredningen framåt:

"Omständigheter ger att det mycket väl kan vara så att andra personer kan ha gjort iakttagelser som har betydelse för utredningen. Polisen i Värmland är därför mycket angelägen om att komma i kontakt med personer som kan tänkas ha uppgifter som kan hjälpa polisen framåt i utredningen." skriver man på sin hemsida.

Ingen har gripits misstänkt för mordet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.