Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Blev prankad - nu bråkar hundratals tjejer om honom

I en tjejgrupp på Facebook bestämde sig medlemmen Narmin för att skoja med sin kusin Christian. Något som började som ett skämt har nu eskalerat, och Christian har på bara en natt fått hundratals tjejer efter sig - som bokstavligen bråkar om honom.

- Jag fick skitmånga kommentarer, jag fattade inte vad som hände, jag trodde att en kändis gjort en shoutout eller nåt.

Det var natten till måndag som det hela startade. Narmin Rustam gjorde ett inlägg i Facebookgruppen "Pink Room", en samtalsgrupp för tjejer. I inlägget frågade Narmin om inte någon tjej kunde "ta hennes kusin". 

Skulle hämnas

Det var tänkt som ett prank, alltså ett skämt, och liknade något som kusinen Christian Talmas redan hade utsatt henne för. 

- Allt började med att han prankade mig, och jag skulle bara hämnas, säger Narmin. 

Hennes tanke var att tjejer som tyckte att han verkade intressant skulle höra av sig till honom, och att han skulle få undra varför han plötsligt fick så mycket uppmärksamhet. Men pranket fick större genomslag än hon först trott, och hennes kusin började ana oråd.

- Han skrev och frågade "vad är det som händer på min Insta?", och jag var ju tvungen att spela dum, säger hon. 

Fick motsatt effekt

Hundratals personer kommenterade och började skriva och följa Christian på olika sociala medier. Narmin satt uppe till fyra i natt och läste kommentarer och meddelanden. Hon hade tänkt berätta om sitt skämt dagen efter, men några andra tjejer hade redan hunnit före.

- Flera hade skickat inlägg till honom och förklarat redan, men det var lugnt, han tyckte vara det var en kul grej, säger hon. 

Christian är tvärtom ganska nöjd med utfallet. Han har fått över 700 nya följare på Instagram och det bara fortsätter rulla in kommentarer och förfrågningar.

- Hon försökte ju spoila för mig men det fick positiv effekt, säger han.

Kommer du att svara några av tjejerna som skrivit?
- Ja, det kommer jag. Jag har inte hunnit gå igenom allt hundra procent, men det kommer jag göra, säger Christian.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.