Två män som är anställda på Kiviks marknad har under tisdagen begärts häktade på sannolika skäl misstänkta för misshandel efter storbråk på marknaden.
Två män som är anställda på Kiviks marknad har under tisdagen begärts häktade på sannolika skäl misstänkta för misshandel efter storbråk på marknaden. Bild: Johan Nilsson / TT

Anställda på marknad begärs häktade efter storslagsmål

Under natten mot lördagen utbröt ett slagsmål vid Kiviks marknad. Bråket resulterade i att tre pojkar fick föras till sjukhus och att tre män anhölls, misstänkta för misshandel. Nu begärs två av männen, som är anställda på Kiviks marknad, häktade. Kiviks marknad har dock gjort en motanmälan om stöld och misshandel, rapporterar Expressen.

ANNONS
|

Klockan 00.26 natten till lördagen larmades polisen till Kiviks marknad efter uppgifter om att flera personer skulle ha bråkat med basebollträn inne på tivoliområdet.

Efter att bråket upplösts fördes tre tonårspojkar med ambulans till sjukhus, varav en med svåra skador, och sex män greps på platsen.

Under söndagen släpptes tre av männen.

Motanmälan från Kiviks marknad

Men nu begärs två av de återstående, som är anställda på Kiviks marknad, häktade på sannolika skäl misstänkta för misshandel, enligt Expressen.

Den tredje har släppts, men misstankarna mot honom kvarstår.

I samband med händelsen har Kiviks marknad även gjort en motanmälan om stöld och misshandel. Detta då ett ungdomsgäng, enligt Tony Andreasson som är vd på Kiviks marknad, ska ha brutit sig in i attraktioner och stulit choklad och högtalare.

ANNONS

– De hade två bilar som de fraktade bort sakerna med. Två av våra anställda ser detta och försöker stoppa det. Men innan de hinner hämta förstärkning blir de misshandlade av gänget, säger han till tidningen.

Åklagare Linus Westerberg har dock ännu inte tagit ställning till motanmälan.

GP har sökt Tony Andreasson, vd på Kiviks marknad, men utan resultat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS