Centerpartiets partiledare Annie Lööf vid ankomsten till onsdagens partiledardebatt i riksdagen.
Centerpartiets partiledare Annie Lööf vid ankomsten till onsdagens partiledardebatt i riksdagen. Bild: Anders Wiklund/TT

Annie Lööf har testat positivt för covid-19

Centerledaren Annie Lööf har testat positivt på ett snabbtest för covid-19. ”Jag känner mig helt symptomfri, men visade ikväll positivt vid ett snabbtest.” skriver hon på Twitter på onsdagen.

ANNONS

”En person som jag träffade i slutet av förra veckan, visade symptom någon dag senare och ikväll har personen fått positivt PCR-test” meddelade Centerpartiets partiledare Annie Lööf på sitt Twitterkonto.

Efter att ha gjort ett positivt snabbtest för covid-19 skickade hon ut ett inlägg ut på sociala medier på onsdagen.

”Jag känner mig helt symptomfri, men visade ikväll positivt vid ett snabbtest.” skriver hon i inlägget.

Annie Lööf, som deltog i onsdagens partiledardebatt, väljer nu att isolera sig och sin familj.

”Jag väljer därför att följa rekommendationerna som finns, isolera mig och familjen och ta ett PCR-test så snart det finns lediga tider.”

ANNONS

LÄS MER:SD:s utspel stack ut mest i årets första partiledardebatt

LÄS MER:L säger nej till förlängd pandemilag

LÄS MER:Partiledarna möts om rysk upptrappning

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS