25-årig man skottskadad i Huskvarna

En person hittades skottskadad i Huskvarna på onsdagskvällen. Polisen som hittade personen larmades till platsen på grund av höga smällar. Skadeläget är oklart.

ANNONS
|

Strax efter klockan 22.00 larmades polisen till Öxnehaga i Huskvarna då höga smällar hördes i området. När polisen kom till platsen hittade de en skottskadad man i 25-årsåldern.

– Det pågår ett intensivt arbete för att att ta reda på den exakta positionen av brottsplatsen, det är nämligen inte samma plats som där han hittades, säger polisens presstalesperson Johnny Gustavsson.

Vid 22.40 har polisen flera patruller på plats för att söka efter misstänkta gärningspersoner.

– Och vi är väldigt intresserade att få prata med personer som har varit ute på balkonger och som eventuellt har sett något av vad som hände, men hur många som faktiskt har sett något vet jag inte, säger Johnny Gustavsson.

ANNONS

Ett större område är avspärrat utanför Oxhagsskolan och polisen har tagit en del saker i beslag.

Strax innan klockan fem på torsdagsmorgonen hade ingen misstänkt ännu gripits misstänkt för brottet.

– Vi har gjort en teknisk undersökning på den förmodade brottsplatsen med kriminaltekniker. Det har hållits en del förhör men vi har inte kunnat höra målsägande ännu, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen i region öst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS