Stort bråk i centrala Göteborg

Ett stort bråk startade under lördagskvällen i centrala Göteborg. Enligt polisen var ett 30-tal personer inblandade i bråket, och en person fick föras med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

Larmet kom till polisen vid klockan 21 på lördagskvällen.

Det ska då ha varit slagsmål mellan två grupper i centrala Göteborg, och enligt uppgifter till GP ska det ha pågått vid en uteservering. Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisregion Väst, hade initialt knapphändiga uppgifter.

– Det verkar vara fotbollsrelaterat, sa hon vid 21.30-tiden på lördagskvällen.

Polisen var på plats med ett stort antal patruller och även ambulans var larmad.

En person fick föras med ambulans till sjukhus. Personens skadeläge är i nuläget oklart.

Anmälan om misshandel

Inledningsvis hade inga anmälningar inkommit, men senare under lördagskvällen upprättades en anmälan om misshandel.

– Det finns ingen uppgift om hur många misstänkta eller målsägande som är med på anmälan, men en anmälan om misshandel finns i alla fall, säger Sebastian Börjesson, vakthavande befäl på polisen i region Väst.

ANNONS

Ett vittne som befann sig på platsen när bråket utbröt berättar för GP att det ska ha kastats stolar från uteserveringen och att glasflaskor ska ha krossats.

– Det var fullständigt hallabaloo. Vi ringde polisen men när de kom fram lugnade det ner sig. Men man blir skärrad i en sådan situation. Vad kan man göra? Vad vågar man göra?, säger vittnet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS