Läsarbild från bilolyckan vid Partillemotet.
Läsarbild från bilolyckan vid Partillemotet. Bild: Anonym

Singelolycka vid E20 – föraren brottsmisstänkt

En personbil körde in i en lyktstolpe vid Partillemotet under fredagskvällen. Föraren är nu misstänkt för drograttfylleri, smitning från olycksplats och grov vårdslöshet i trafik.

ANNONS
|

Larmet om singelolyckan kom in strax innan halv elva på fredagskvällen. En personbil hade kört in i en lyktstolpe vid avfarten från E20 till Göteborgsvägen.

– Räddningstjänsten är på plats och avfart 80 kommer vara avstängd i minst 25 minuter, säger en person på räddningstjänsten i Göteborg.

Även polisen var på plats med flera patruller.

– Det är en bil som har kört ner en lyktstolpe och det verkar som att föraren har sprungit från platsen. Vi är där och letar efter personen, säger polisens vakthavande befäl Magnus Schildt.

Strax efter midnatt meddelade polisen att de hade hittat föraren, som nu är misstänkt för brott.

ANNONS

– När patrullen kom till platsen är bilen tom, men de får signalement från vittnen och kan sedan lokalisera föraren ett par hundra meter där ifrån. Han är nu misstänkt för drograttfylleri, smitning från olycksplats och grov vårdslöshet i trafik, säger Magnus Schildt.

Föraren ska inte vara skadad. Bilen är bärgad från platsen och trafiken rullar som vanligt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS