Tre personbilar i krock på E6

Tre personbilar har krockat på E6 vid Rödbo, norr om Göteborg. Olyckan orsakade köer på platsen, och trafiken i södergående riktning fick ledas förbi via bussfilen.

ANNONS

Larmet om olyckan på E6 i södergående riktning kom klockan 06.40.

– Det är tre personbilar i södergående riktning. Vi har stängt av två körfält, och trafiken får ledas förbi i bussfilen, säger Micael Olsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

– Vi håller på att reda upp, ser om vi kan flytta fordon och om det är några skadade.

En ambulans fanns klockan 06.50 på plats.

– En till är på väg, säger Pernilla Blennow, teamledare på SOS Alarm.

En person har förts till sjukhus med ambulans. Personen ska enligt polisen vara vaken och talbar.

– Det verkar vara någon som blivit påkörd bakifrån, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.

ANNONS

Trafikverket meddelade klockan 07.20 att det åter är full framkomlighet förbi olycksplatsen. Det kan alltjämt vara köer under morgonen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS