Flera inne vid skredet på E6 – polis larmades

Ett antal personer sågs till inne vid skredområdet på E6 i Stenungsund i natt. De misstänks ha letat efter stödbegärligt gods vid lastbilarna, enligt väktarna på plats. Polisen larmades till olycksplatsen.

ANNONS

Under natten mot söndagen fick polisen in larm om att ett antal personer hade upptäckts inne vid skredområdet på E6 i Stenungsund.

Larmet kom från väktare utplacerade vid det avspärrade området. Och enligt dem fanns det skäl att tro att personerna tagit sig till skredområdet i jakt på stöldbegärligt gods.

– Väktarna misstänkte att de här personerna letade efter gods vid lastbilarna som fortfarande inte är bärgade, säger Caroline Karlsson, presstalesperson vid polisen region Väst.

Polisen: ”Livsfarligt”

Innan polisen hunnit fram till platsen ska personerna försvunnit från skredområdet. Det efter att väktarna uppmanat dem att lämna platsen.

Polisen har inte upprättat någon anmälan kring händelsen. Men är noga med att påpeka hur farligt skredområdet vid E6 är. Och hur lönlöst det är att söka efter stöldbegärligt gods.

ANNONS

– Du får verkligen inte beträda området. Det är livsfarligt. Sedan vill jag också poängtera att såväl lastbilar som butiker är tömda på gods. Det är helt tomt där, säger Caroline Karlsson.

LÄS MER:Här är det senaste om jordskredet på E6 vid Stenungsund

LÄS MER:Efter jordskredet – här anländer räddningshelikoptern till E6

LÄS MER:Se bilderna på jordskredet i Stenungsund

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS