Enligt Trafikverket påverkas trafiken i båda riktningar.
Enligt Trafikverket påverkas trafiken i båda riktningar. Bild: Mikael Berglund

Vägskyltar nedrivna av lastbil i Stenungsund

En lastbil rev på onsdagseftermiddagen ner flera skyltar vid Stenungsundsmotet. Trafiken påverkades med begränsad framkomlighet på motet.

ANNONS
|

Olyckan mellan en lastbil och portalen vid Stenungsundsmotet (91), som finns vid länsväg 170 och E6, skedde vid 14.40-tiden på onsdagen.

– Lastbilen rev ner skyltar. Trafikverket ska ta hand om dem, säger Kalle Kivistö, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Vid 15.30 räknade räddningstjänsten med att snart kunna lämna platsen.

– Vi väntar bara in Trafikverket, så att det blir säkert på vägen.

Trafikverket var vid 15.40 på väg till platsen.

– Det ska ha skett uppe på motet, inte på själva E6, säger Daniel Gustafsson, trafikledare på Trafikverket.

Det finns inga uppgifter om personskador, men framkomligheten förbi platsen var begränsad på grund av de nedfallna skyltarna.

ANNONS

Enligt Trafikverket påverkas trafiken i båda riktningar, och det är oklart hur länge det dröjer innan allt kan rulla som vanligt, men arbetet ser ut att pågå in på onsdagskvällen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS