Ung man knivrånad på fest i Lindome

Mannen i 20-årsåldern var utanför en fest i Lindome i Mölndal när han rånades av sju personer. Polisen har sökt på platsen och flera vittnen såg händelsen.

ANNONS
|

Det var vid 00.34 som polisen larmades till en festlokal intill en låg- och mellanstadieskola i Lindome i Mölndal. Där hade en man i 20-årsåldern rånats av totalt sju personer som dök upp på platsen när mannen hade gått ut från festen. En av rånarna hotade mannen med kniv och gruppen begärde att få värdesaker från mannen.

Till slut fick de med sig mannens hörlurar och försvann från platsen.

Polisen jobbade under natten med att söka i området.

– Det finns uppgifter att gå vidare med i det här fallet. Det finns vittnen som såg händelsen och någon av de här gärningsmännen blev eventuellt igenkänd, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

ANNONS

I nuläget finns ingen gripen men Peter Adlersson säger att det finns goda möjligheter att lösa brottet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS