Trafikolycka på E6 – vägen avstängd

Tre personbilar krockade i en kö på E6 i Kungälv. Räddningstjänsten var på plats och vägen stängdes av helt i norrgående riktning. Två personer har förts i väg med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

Det var strax innan 15-tiden på måndagseftermiddagen som larmet om en trafikolycka med flera fordon inkom till SOS Alarm.

– Det är tre personbilar som krockat i kön. Vi är på plats med fyra enheter, säger Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, strax efter att olyckan inträffat.

Polis och två ambulanser ryckte också ut till platsen. Trafikolyckan inträffade på E6 i Kungälv, strax innan avfarten till Kode. Vägen stängdes av helt i norrgående riktning.

– Eftersom det är semestertider och olyckan inträffat på E6 kan jag tänka mig att det är rätt mycket trafik, säger Bosse Johansson.

ANNONS

Vid 15.45 har räddningstjänsten lämnat platsen, och vägen är inte längre avstängd. Enligt SOS Alarm har två personer förts iväg till sjukhus med ambulans. Skadeläget är i nuläget oklart.

Polisen har upprättat en anmälan om ej anpassat avstånd till framförvarande fordon.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS