Trafikolycka i Mölndal

En personbil körde in i en vägarbetsbil på påfarten vid Fässbergsmotet på Söderleden under måndagskvällen.
– Vi måste påbörja sågning i bilen, säger Betina Svensson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

ANNONS
|

Larmet kom in vid 22.29.

En personbil hade då kört in i en stillastående vägarbetsbil vid Fässbergsmotet på Söderleden öster ut.

– Föraren hade slagit i huvudet i vindrutan och räddningstjänsten behövde klippa upp bilen för att få ut honom, säger Magnus Schildt, polisens vakthavande befäl i Väst.

Helt avstängd

Söderleden var vid klockan 23 helt avstängd i östergående riktning. En halvtimma senare hade trafiken släppts på fullt igen.

– Vi är tvungna att stänga av vägen helt för att sanera vägen på bråte, sa Betina Svensson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Tre ambulanser på plats

Ambulans och räddningstjänst kallades till platsen med tre enheter vardera. Även polis var på plats.

ANNONS

Vid 23.30 var räddningstjänsten på väg att lämna platsen. Två ambulanser har lämnat platsen med patienter. Föraren vårdas under natten på sjukhus med allvarliga skador..

En anmälan angående vårdslöshet i trafik är upprättad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS