Vimpelns köpcenter påverkas av det pågående strömavbrottet i Alingsås, uppger GT.
Vimpelns köpcenter påverkas av det pågående strömavbrottet i Alingsås, uppger GT. Bild: Jenny Förander

Större strömavbrott i Alingsås

Ett nedsläckt köpcenter och ett tusental kunder utan ström. Det har skett ett större strömavbrott i Alingsås, uppger GT med hänvisning till Alingsås Energi. Vid 17-tiden hade alla kunder fått strömmen åter.

ANNONS
|

Alingsås Energi konstaterar på sin hemsida att det för närvarande är driftstörning: ”Vi har för tillfället störning på elnätet. Personal är på väg för att felsöka.”

Enligt GT handlar det om ett strömavbrott som påverkar ett tusental kunder söder om E20 och kring Ica Maxi. Hela Vimpelns köpcenter har slocknat.

– Det är ett lite större fel med en av våra mottagningsstationer som har gått här, vi har personal ute nu som försöker åtgärda det, säger Rickard Bern, vd för Alingsås energi till GT.

Vid 17-tiden ska alla 1 547 kunder fått tillbaka strömmen, enligt Alingsås Energi.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS