Större bråk i Kungsbacka i natt – misstänkt grov misshandel

Under natten larmades polisen till Storgatan i centrala Kungsbacka. Där hade ett vittne sett flera personer hamna i bråk, och polisen misstänker att en grov misshandel begåtts.

ANNONS

Det var runt klockan 03.50 som en inringare till polisen larmade om storbråket. Ett exakt antal inblandade är inte känt, men polisregion Västs vakthavande befäl Anders Wennergren beskriver det som ”en handfull”.

– Det ska ha rört sig om både sparkar och slag mot huvud och kropp, säger Wennergren.

Enligt det vakthavande befälet råder det fortfarande en hel del oklarheter. Det är inte känt vad som orsakat slagsmålet, ej heller om det rörde sig om fler personer mot ett ensamt offer eller ett bråk mellan två grupperingar. Några tillhyggen ska dock inte ha använts.

– Det verkar inte som att någon drabbades av större skador. Men tillvägagångssättet, att man hoppat, sparkat och slagit mot huvud, gör att misshandeln betecknas som grov, säger Wennergren.

ANNONS

Ingen är gripen och polisen saknar misstänkta i nuläget.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS