Sju bilar i krock på E6 – omfattande trafikpåverkan

Sju personbilar var inblandade i en olycka på E6 strax utanför Kungsbacka. Olyckan orsakade långa köer i midsommartrafiken. Och trafiken påverkades i över en timma längs vägen.

ANNONS
|

Strax efter klockan 11 inträffade en olycka på E6 i höjd med Sandsjöbacka, i södergående riktning. Olyckan orsakade långa köer på sträckan.

– Det är sju bilar inblandade i en krock, vi har inga uppgifter som tyder på personskador. Det påverkar trafiken men vi har ingen prognos för när det uppklaras, säger Anna Göransson, polisens presstalesman i region Väst.

Polisen meddelar att de inte vet mer om olyckan än att bilarna gått ihop på något sätt.

– Vi arbetar på platsen, men jag vet inte exakt vad det är som hänt än. Allt jag vet är att det är sju bilar inblandade och att det påverkar framkomligheten, säger Anna Göransson.

ANNONS

Är det köer på platsen?

– Jag utgår från det, det är en hårt trafikerad sträcka, och så här i midsommartrafiken blir det köer direkt.

Vid 12.30 meddelade polisen att olyckan är uppklarad och att de är klara på platsen.

Tre av personbilsförarna involverade i krocken blir misstänkta för att ej ha iakttagit avstånd till framförvarande fordon.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS