Personbil i öppna lågor i Mölndal

En parkerad personbil började brinna i Mölndal under måndagskvällen. Ingen människa ska ha befunnit sig i bilen, och det är oklart hur fordonet börjat brinna.

ANNONS
|

Klockan 20.44 inkom ett larm om en personbil som brinner i korsningen mellan Sallarängsgatan och Flöjelbergsgatan i Mölndal.

– Det är förbipasserande som ser rökmoln. Det visar sig vara en personbil som brinner i öppna lågor, säger en teamledare på SOS Alarm.

Räddningstjänsten är på plats med en enhet. De arbetar just nu med att bekämpa branden och beräknas vara klara till klockan 21.15.

– Bilen var parkerad, och det var ingen person i bilen. Det finns ingen spridningsrisk, säger Lars Jostelius, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Det är under måndagskvällen oklart hur bilen börjat brinna.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS