Personal misshandlad på McDonalds

En i personalen på McDonalds drive-in restaurang vid Landvetter flygplats blev grovt misshandlad av flera män under natten till lördagen.

ANNONS
|

Strax före klockan 02.00 bröt sig en maskerad man in i drive-in luckan till McDonalds restaurang vid Landvetter flygplats. Fler gärningsmän följde efter och tog sig in i restaurangen där de började misshandla en man i personalen.

– Det finns uppgifter om att det uppstått en diskussion i samband med beställningen, att något blivit fel och att kunderna inte varit nöjda med servicen och sedan tagit sig genom beställningsluckan, säger Christer Fuxborg, presstalesperson hos polisen i region Väst.

Efter misshandeln flydde männen i en bil.

Flera polispatruller larmades till platsen och började förfölja bilen med de misstänkta gärningsmännen. Efter en stund tappade polisen kontakten med bilen och den hittades senare övergiven.

ANNONS

– Men eftersom vi hade övervakningsfilmen, vittnesuppgifter och ett väldigt bra signalement på de tre misstänkta kunde vi senare gripa dem och ta in dem till polisstationen för förhör, säger Christer Fuxborg.

Det finns inga uppgifter om skadeläget för personen som blev misshandlad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS