Olycka på E20 – man förd till sjukhus

En personbil krockade med en motorcykel på väg E20 söder om Vara under fredagseftermiddagen. Polis, räddningstjänst och två ambulanser var på plats. En man fördes till sjukhus.

ANNONS
|

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till E20 söder om Vara under fredagseftermiddagen, där en motorcyklist och en bilist kolliderat.

– Tre personer är involverade i olyckan. Skadeläget är okänt för samtliga, men ambulanshelikopter är kallad till platsen, säger larm- och ledningsoperatör på SOS Alarm Västra Götaland.

Vid 14-tiden meddelar SOS Alarm att ambulans lastat en person som förts till sjukhus. Mannen ska vara vaken och talbar enligt polisens uppgifter, men hans skadeläge är oklart.

Initialt larmades en ambulanshelikopter, som sedan blev tillbakaskickad när den skadade personen istället lastades i ambulansen på plats. Alla ambulanser och räddningstjänstenheter har lämnat platsen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS