Motorcykel och bil i krock på E20 i Partille

På onsdagseftermiddagen krockade en motorcykel och en personbil på E20 i Partille. Mc-föraren fördes till sjukhus med ambulans.

ANNONS
LocationPartille||

Det var klockan 16.11 som larmet om en trafikolycka på E20 inkom. Räddningstjänst, polis och ambulans ryckte ut till platsen.

– Det är en mc-olycka som vi är framme på nu, säger Johan Karlsson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Det är i nuläget oklart exakt vad det är som har hänt på plats, men enligt polisen ska en motorcykel och en personbil ha krockat. Mc-föraren fick föras till sjukhus med ambulans, och skadeläget är oklart.

Det är oklart om polisen misstänker något brott i samband med olyckan.

Efter olyckan stängdes två filer av helt i riktning mot Göteborg, och i den tredje filen var det en begränsad framkomlighet. Strax efter klockan 17 var samtliga filer öppna igen för trafik.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS